Brumleby Museum er blevet del af Cooproute

Brumleby Museum er den 18. december 2017 som det første danske kooperativ blevet optaget i den europæiske sammenslutning af kooperative kulturarvssteder. Verdens første brugsforening i Rochdale ved Manchester fra 1844 er ligeledes på listen. Her blev principperne lagt for den verdensomspændende moderne brugsforeningstanke, som også Østerbros Husholdningsforening bygger på.

Cooproute retter sig mod alle, der er interesserer sig for at udforske alternative, bæredygtige og nyskabende turistmål. Samtidig får man indblik i den kooperative historie og kultur i hele Europa.

Julemarked 2017

Brumlebys traditionsrige Julemarked afholdes i år lørdag den 2. december kl. 11-17 i museumskælderen.

Se nærmere her.

Jul i uddelerlejligheden. Grethe Andersen (nr. 2 fra højre) og Johannes Andersen (bag det flettede hjerte) med gæster.

Foto: Ukendt