"EFTERÅRSDRØMME" 15. - 17. november 2019

Pop-op-udstilling og salg af brugskunst

Brumleby Museumskælder:
Fredag den 15. november kl. 17-20
Lørdag den 16. november kl. 11-16
Søndag den 17. november kl. 11-15

Gratis entré til udstillingen i museumskælderen.

Udstillere:
Ilona Bergstein Jensen - keramik og pil
Christina Heinze Johansson - keramik
Linda Bjørn - pil og strik
Gill Willis - tekstil
Margot Tuelung - filt
Jan Lykke og Pia Nielsen - lammeskind

Efteråret er tid til hyggestunder indendørs.
En række kunsthåndværkere lader sig inspirere af årstidens varme toner og forvandler Brumleby Museumskælder til et smukt og stemningsfuldt udstillingsvindue med unikakunsthåndværk i keramik, pileflet, tekstil, strik, filt og skind.
Det vil være muligt at købe et udvalg af udstillingens brugskunst og få idéer til sæsonens mange gaveindkøb.
Se mere på https://www.facebook.com/Brumlemus/

"BORD DÆK DIG" 23. - 25. august 2019

Pop-op-udstilling og salg af brugskunst i keramik, pil og tekstil

Brumleby Museumskælder fredag den 23. august kl. 17-20, lørdag den 24. august kl. 11-16 og søndag den 25. august kl. 11-15.

Udstillere:
Ilona Bergstein Jensen - keramik og pil
Anette Kaysen - keramik
Christina Heinze Johansson - keramik
Linda Bjørn - pil
Gill Willis - tekstil

Vi dækker op i Brumleby Museumskælder.
Med udgangspunkt i keramik, pileflet og tekstil giver vi inspiration til det smukke, helt særegne og personlige bord dækket med unika og håndlavet brugskunst.
Udstillingen er en hyldest til kunsthåndværkertraditioner og den grønne og blomstrende sensommer.
Det vil også være muligt at købe et udvalg af udstillingens brugskunst.

De fem udstillende kunsthåndværkere foran museet.
Foto: Ulla Munch-Petersen.

Julemarked 2018

Besøg også i år Brumlebys traditionsrige Julemarked. Det afholdes lørdag den 1. december kl. 11-17 i museumskælderen.

Brumleby Museum er blevet del af Cooproute

Brumleby Museum er den 18. december 2017 som det første danske kooperativ blevet optaget i den europæiske sammenslutning af kooperative kulturarvssteder. Verdens første brugsforening i Rochdale ved Manchester fra 1844 er ligeledes på listen. Her blev principperne lagt for den verdensomspændende moderne brugsforeningstanke, som også Østerbros Husholdningsforening bygger på.

Cooproute retter sig mod alle, der interesserer sig for at udforske alternative, bæredygtige og nyskabende turistmål. Samtidig får man indblik i den kooperative historie og kultur i hele Europa.

Julemarked 2017

Brumlebys traditionsrige Julemarked afholdes i år lørdag den 2. december kl. 11-17 i museumskælderen.

Se nærmere her.

Jul i uddelerlejligheden. Grethe Andersen (nr. 2 fra højre) og Johannes Andersen (bag det flettede hjerte) med gæster.

Foto: Ukendt